Fashion

hi mommy, nak tanya.. sllunya nak beli baju pregnant online ni kat mana? boleh suggest nama kedai x? ? semua baju dh xmuat dh .

9 Balas

Beli blouse yg jenis kain stretchable senang. Time preggy boleh pakai dah beranak pon boleh pakai lagi. Sy beli dekat Hijab Galeria, Shoppe, Muaz Textile. Murah² je sbb tau preggy xpakai lame pon. Baju preggy sy mostly blouse je & skirt. Duk recycle tu je lahh 😂

Saya seluar pregnant beli dekat uniqlo. Hari tu seluar die offer dlm 39.90 je. Murah betul pulak huhuhu baju sye pkai tshirt je sbb perut x besar mana. Jadi x shopping pon baju pregnant. Untung jugak perut kecik ni sbb baju baju sye pon sye beli 1 size bigger .

Shopee; Summerglitzfashion. Kalau sis area seri kembangan, boleh datang kedai dia dan try baju. Banyak jugak yang murah murah saya tengok. Dekat shopee pun banyak shop yang jual pakaian pregnant murah dan selesa, kena pandai cari hihi

Kalau saya tak berani beli online sbb tak konfiden saiz 😂😂 tapi saya beli baju dan seluar pregnant di aeon je. Murah pun murah. Semua harga bawah rm80 puas hati sbb dapat pilih saiz dan belek betul2 🤗

Kalau online, summerglitz.. kalau nk puas hati beli kat aeon (jusco) yang ada bahagian maternity.. bkualiti n bpatutan.. untuk pregnant ni tak perlu beli bnyk2.. pkai ulang2 je..

Seluar pregnant sy suka beli dekat aeon je. Baju pulak suka beli bj yg saiz besar, n kain getah. Tak pregnant pon boleh pakai.

Kalo baju sy pakai saiz besar je. Seluar mengandung beli kat shopee summerglitz

Kalau boleh beli skali baju yg boleh menyusu sekali.. jimat belanje

Beli dekat 9 months

4y ago

murah2 ke