Baju baby musim pkp

Hi mommies . Boleh share tak beli baju baby kat mana ? Sebabkan masih pkp . Kedai baju baby tak bukak . Kalau mommies beli di shopee, share lah nama kedai . 💐 . Thankyou

15 Balas

Memana kedai pun tkpe if Shoppee. Mcm2 kedai adaa. Yang penting beli saiz NB. boleh pakai smpai 2 months. Sy bnyk beli saiz NB je sbb tknk baby pakai baju besar2. Tips sy tgk review before beli 😊 then beli sikit2. If sampai okay, material okay, baru beli bnyk2 from same shop.

3y ago

Thank youu for the suggestion ❤️