shopping baju baby

hai mommies semua, boleh share tak selalu beli baju baby online dekat mana? ?

20 Balas

Baby NEXT.mereka ada outlet kat quill city mall..kain quality bagus..anak i dah 3bulan tapi pakai yang untuk 9months..sengaja beli besar. Kain dia stretchable.. harga dia 3baju rm80 keatas.. berbaloi for me sebab kaim dia berquality.

Baby fair. Motherhood event, anakku event mcm² lagi baby fair yg ada. Saya suke sebab harga murah & bnyak dpt free gift 😊😊

shopee.. 😊 kt shopee murah² sis.. kalau mcm kat fb ig tu.. kebanyakan beli dr shopee then jual balik dgn hrga mahal skit..

Kalau online, cari dalam instagram, kalau shoppee/ lazada kena tengok material or quality kain

QQ baby shop pun ok. Dekat page fb ada. Boleh tengok :)

Sy beli brand fiffy ja kat bataras or cks

5y ago

Servay x ada kat area sy. Tp kalau barangan baby antara bataras dan cks lebih murah bataras. Sbb dua2 sy dah tgok

Motherhood. com. my Lazada Shoppe

JMO (Jualan Murah Online) ❤

Beli semua di shopee☺️

Smua bli kt shopee 😌