Baju atau seluar hamil

Nak Tanya sikit...yang hamil overweight.. Boleh share beli baju pregnant kt mana? Kalau beli on9 boleh share nama kedai.. Susahnya cari baju org mengandung Lagi2 bila overweight 😭😭#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

14 Balas

Kalau saya suka beli di aeon jenama scarlet maternity, best gila seluar dia, sbb dia mmg utk prggy mommy, mak saya yang tak prggy pun pakai seluar jenama tu, sesuai utk semua la. Sebab saya berat 86 kg mcm tu pun pakai saiz L/M, mmg cutting besar. Saya duduk di slim river tapi suka betul pergi aeon shah alam😅

Saya beli dari: - (kedai) Aeon Scarlet Maternity - harga okay - (online) 9months maternity - mahal dan susah nak pilih size tapi design cantik - (online) Lunavie - seluar dalam - (online) Shapee - baju dalam - Kedai yang bukan jual baju mengandung, saya beli size besar macam L dan XL

Saya beli kat KWC Fashion Wholesale KL sis, banyak pilihan baju lawa2 overweight, selesa dan yang penting affordable. 😄

boleh pegi dkt aeon jusco. situ ade jual baju pregnant seluar pregnant. hrga pon ok la xde mhl sgt.

saya beli dkt aeon je...pergi dkt bhgian meternity...blouse cntik2 jugk...kt kedai lain mmg sush nk cari...

Boleh try SHEIN MY online shopping app, download and order kalau ada yg berkenaan.

Saya beli kat 9months maternity. Boleh walk-in kedai atau beli online

Sy beli kat aeon brand scarlet maternity or scarlet plus.

Cuba tgok Summer glitz d shopee

Sy pakai jubah.. Jimat and senang