Kedai keperluan baby

Hye ibu2 sekalian , nak tanya musim2 pkp nie kedai barangan baby bukak tak ?? Bole ke nak beli keperluan baby baru nak lahir mcm baju seluar semua tue ?? Ke bole beli susu pampers jaa ??

7 Balas

klau nak bli brg baby secara online jgn bli dri china. kain jnis tebal xsesuai dgn suhu kita. ank sy 90% bli brg online. baju2 yg bli dri china semua tebal2 n ank xsuka pkai last2 terpksa bli baru.

barang2 baby semua saya beli online sis. saya beli di shopee & Lazada. Alhamdulillah semua barang yang saya terima sama seperti yang di order.😊😊

Sy bru bsalin bln 4. Mmg semua beli online. A-Z semua shopee 😂

puan area mana? di kelantan bukak dan boleh je beli semua tu😊

3y ago

aah section baby xtutup.Boleh cuba tengok tapi tulaa beratur lama sikitlaa dekat pintu masuk tu🤣.

beli kat shopee or lazada je

sy beli di shopee

beli online