Seluar formal maternity

Hai semua .. since pkp ni kedai kan tak bukak . Baju kerja semua dah ketat termasuk laa seluar .. nak pergi kerja hari hari dilema depan almari tak tahu nak pakai apa . Beli kat shopee , sampai kat tangan macam seluar track. Ada tak ibu ibu tahu mana nak cari seluar slack office online ?

1 Balas

cuba puan beli dkt shopee kedai ni https://shopee.com.my/summerglitzfashion?smtt=0.0.9 rasanya seluar utk pergi office utk ibu hamil ada d jual d link ni..mg dpmudahkan segalanya..aamiin