Mana Satu Simptom Kehamilan Yang Anda Alami?

Mommies, antara senarai simptom kehamilan di bawah yang mana anda sedang/pernah alami waktu hamil?🤰🏻 😢 Ada yang alami kesemua sekali? Jom kongsikan dengan kami pada ruangan komen di bawah!

Mana Satu Simptom Kehamilan Yang Anda Alami?
88 Balas

kerap kencing,betis kejang, kepanasan,bengkak kaki,pening kepala, sakit tulang pinggul, sakit pinggang

betis kejang ..kerap kencing..loya muntah..bengkak kaki ..sakit pinggang ..tulang pinggul sakit..

payudara menegang smpai ke tahap sakit. tp bila husb nyonyot hilang rsa sakit tu. and vertigo

Payudara menegang, loya, peha lenguh, kepanasan, pening kepala, tulang pinggul sakit 😂

loya..kerap kencing..pening kepala..tulang pinggul sakit..sakit pingganv..sakit ulu hati

Sakit pinggang, sakit kepala, payudara menegang, pedih ulu hati, tulang pinggul sakit

Alhamdulillah xkne pedih ulu hati. bengkak kaki xlg.. ya Allah kuat kan la hamba😭

semua diatas😅sabar ja la..semoga selamat semuanya shgga mlahirkan nanti..amiinnn

kerap kencing, sakit pinggang, sakit tulang pinggul, loya, tak selesa tido malam

kepanasan,pening kepala,tulang pinggul sakit,sakit pinggang dan bengkak kaki