Fasa Kehamilan: Perkara Yang Paling Sukar Anda Lalui

Bila dah jadi ibu hamil ni, memang tak dinafikan banyak perkara yang membataskan aktiviti semasa kita. Betul tak? Cuba anda kongsikan perkara yang paling sukar anda alami sepanjang kehamilan di ruangan komen!

Fasa Kehamilan: Perkara Yang Paling Sukar Anda Lalui
67 Balas

benda paling mencabar sukar bernafas,batuk teruk sampai berbulan tak okay.bp tak stabil dari 28-32minggu sehingga sebulan check in/out hospital.moga semua urusan ibu2x dipermudahkan ye.#babyjanuary2024

Semua kecuali 2 dgn 8..tambah dengan ada penyakit sendiri yang x sembuh2..lesu je sepanjang mengandung.. Tapi tetap seronok sebab nak ada zuriat sendiri lpas 7 tahun..

1 memang dari sebelum kawen lagi dah sakit belakang tapi bila mengandung sakit + baby makin besar lagi sakit.. 3-4 kadang-ii je.. 6 dah hujung-ii 😁😁😁..

sembelit, sukar bernafas dan pedih ulu hati.

pedih ulu hati,kerap masuk angin,sembelit,sukar bnafas,,bp dr awal khamilan smpai mggu 23 ni rendah.xpnah stabil ..

1 sakit belakang,, 3 kejang,, tp yg kerap berlaku ni no 6.. Allahu'.. pendek nafas time nak baring

sukar bernafas, sembelit, pedih ulu hati, kulit meregang, kejang, sakit belakang😌

kulit merekah. rasa pedih menyucuk kat bawah kulit masa awal2 stretch marks appear 😢

pedih ulu hati masa makan.n selepas makan, kdg2 sukar bernafas sbb sy mmg ada gastrik..

kebas, lenguh tgn kanan kiri, selalu nak muntah selepas mandi, betnafas kuat dan bunyi