Tips beli barang baby

Momies boleh share tak bila start beli barang2 baby? Kalau beli awal pon x salah kan? Haha..due sy insyaallah bulan 8 time raya haji..igt nk prepare sikit2 sebab bulan 5 dh puasa, 6 raya? nk guna duit banyak tu?..agk2 okey tak prepare awal..sebab ada yg cakap better beli mse 6 bulan ke atas.?

44 Balas

Akk pun dh nk msk 5 bln..ingat msk 7bln br nk mencari apa yg patut..riwayat bersalin 6 org semua normal x de lg yg pramatang..so x lah risau sangat..bg yg x pernah lg tu better beli lah yg wajib2 ckit sebelum msk 7bln..risau lahir pramatang kan susah pulak x de baju baby nk pakai huhu..