Tips beli barang baby

Momies boleh share tak bila start beli barang2 baby? Kalau beli awal pon x salah kan? Haha..due sy insyaallah bulan 8 time raya haji..igt nk prepare sikit2 sebab bulan 5 dh puasa, 6 raya? nk guna duit banyak tu?..agk2 okey tak prepare awal..sebab ada yg cakap better beli mse 6 bulan ke atas.?

44 Balas

Saya x beli awal sbb fikir kena berpada2 sbb jauh lagi perjalanan. X tentu apa jadi. So dah masuk 28minggu baru saya start beli tu pon beli sikit2 mcm bedung towel barut. Next masa 32w saya yakin dgn dah tahu gender semua baru saya beli the rest. Tapi selagi x beranak selagi tu rasa nak beli. Cuma kena berpada2 kalau masih awal tu.