Tips beli barang baby

Momies boleh share tak bila start beli barang2 baby? Kalau beli awal pon x salah kan? Haha..due sy insyaallah bulan 8 time raya haji..igt nk prepare sikit2 sebab bulan 5 dh puasa, 6 raya? nk guna duit banyak tu?..agk2 okey tak prepare awal..sebab ada yg cakap better beli mse 6 bulan ke atas.?

44 Balas

Sy pun due bulan 8 gak😁.dh beli brg baby skit2. Itupun online je..x larat rsenya nk survey jln2..dah la cuaca x menentu tambahn dgn virus corona yg x abis2 lagi..👍hmm semakin takut nk keluar rumah lebih2 lgi kita yg mengandung ni sistem imun yg kurang.😊