Tips beli barang baby

Momies boleh share tak bila start beli barang2 baby? Kalau beli awal pon x salah kan? Haha..due sy insyaallah bulan 8 time raya haji..igt nk prepare sikit2 sebab bulan 5 dh puasa, 6 raya? nk guna duit banyak tu?..agk2 okey tak prepare awal..sebab ada yg cakap better beli mse 6 bulan ke atas.?

44 Balas

Sy due awal bulan 8... Beli dah sikit2 xpe kot mmg btol NK puasa nk Raya banyak NK guna duit nnt... So xnak beban belila sikit2... Baju Raya ank2 lain lagi kn... Sy Rasa xsalah... Kita sendri kena pandai uruskan tu je... Insyaa Allah semua akan dipermudahkan...