Apa panggilan yang anda gunakan?

Mesti setiap pasangan ada panggilan masing-masing kan? Jom kongsikan apa panggilan anda terhadap pasangan anda?🥰 Dulu sebelum kahwin, suami min siap senaraikan lagi nama panggilan min kena pilih untuk dia tau😆 Dulu memula panggil abang pon dah rasa romantik ehehe🤭

Apa panggilan yang anda gunakan?
1369 Balas

dulu mula2 kenal memang romantic la pgl honey n hubby .. etching,, tp bla tunang lain lg pglan ney dan biey.. pastu khwin n ada anak sda tda sda yg romantic.. pgl "bro/jo"",, smpai mak dan kwn2 pun pelik pnglan sy dn suami x mcam pasangan lain.. 😬