Apa panggilan yang anda gunakan?

Mesti setiap pasangan ada panggilan masing-masing kan? Jom kongsikan apa panggilan anda terhadap pasangan anda?🥰 Dulu sebelum kahwin, suami min siap senaraikan lagi nama panggilan min kena pilih untuk dia tau😆 Dulu memula panggil abang pon dah rasa romantik ehehe🤭

Apa panggilan yang anda gunakan?
1369 Balas

sebelum kawin kau aku , baru kawin saya awak , tak sampai bpe bulan kawin abiy ayg . then setahun perkahwinan keluar lah seorang princes , kdg pnggil baba mama , kdg pnggl biy ayg jgk . tuka tuka . anak pn terikut jgak pngll baba dia abiy 😂 . hahaha comel