Apa panggilan yang anda gunakan?

Mesti setiap pasangan ada panggilan masing-masing kan? Jom kongsikan apa panggilan anda terhadap pasangan anda?🥰 Dulu sebelum kahwin, suami min siap senaraikan lagi nama panggilan min kena pilih untuk dia tau😆 Dulu memula panggil abang pon dah rasa romantik ehehe🤭

Apa panggilan yang anda gunakan?
1369 Balas

Bercampur. Kadang2 Saya Awak. Kadang2 Sayang. Suami tak biasa panggil saya sayang lagi. Saya pun tak biasa lagi panggil suami abang. Dah lebih 7 bulan kahwin masih macam ni. 😂Sebelum kahwin, Saya Awak. Tak tahulah lepas ada anak macam mana.