Apa panggilan yang anda gunakan?

Mesti setiap pasangan ada panggilan masing-masing kan? Jom kongsikan apa panggilan anda terhadap pasangan anda?🥰 Dulu sebelum kahwin, suami min siap senaraikan lagi nama panggilan min kena pilih untuk dia tau😆 Dulu memula panggil abang pon dah rasa romantik ehehe🤭

Apa panggilan yang anda gunakan?
1369 Balas

Bubu.. sejak 5 tahun lepas sebab Boo.. Beu la kot. Pastu bile tau mira filzah dok panggil laki dia bubu tahun ni terus stop panggil bubu. Dah takde originality. So.. skrg panggil abg or baby je. Kadang2 terlepas jugak Bubu haha