Apa panggilan yang anda gunakan?

Mesti setiap pasangan ada panggilan masing-masing kan? Jom kongsikan apa panggilan anda terhadap pasangan anda?🥰 Dulu sebelum kahwin, suami min siap senaraikan lagi nama panggilan min kena pilih untuk dia tau😆 Dulu memula panggil abang pon dah rasa romantik ehehe🤭

Apa panggilan yang anda gunakan?
1369 Balas

sblm dpt ank abg ayg.. dh ad ank kne tukar pa ma.. org tua sruh tuka tkt nnt ank2 terikut pgl abg ayg... bile ank2 dh bsr nk tukar pgl abg ayg mcm pelik plk.. 😅😅 hsbnd slalu pgl syg..bini pgl awk org.. 😂😂