Apa panggilan yang anda gunakan?

Mesti setiap pasangan ada panggilan masing-masing kan? Jom kongsikan apa panggilan anda terhadap pasangan anda?🥰 Dulu sebelum kahwin, suami min siap senaraikan lagi nama panggilan min kena pilih untuk dia tau😆 Dulu memula panggil abang pon dah rasa romantik ehehe🤭

Apa panggilan yang anda gunakan?
1369 Balas

masa mula² bercinta panggil abang, tapi makin lama macam² pulak panggilan.. baby, biy , yayang, yangg, sayangg 😆 dah kawin ni biy, sayang, yangg ..

Awak & saya je dari kenal sampai dah kahwin 😂 mak mertua tak bagi panggil awak saya tak elok kata nya tapi husb cakap tak apa ikut keselesaan 💕

Saya panggil dia Hunnie Dia panggil B, Baby bila marah, B jadi 🐖 Ya Allah 🤦‍♀️😂😂 taubatlah somikkk tabaikkk laaa wkwkwkwkwww

suami panggil saya ayang atau yang, saya panggil nama dia saja, meluat pula terlalu sweet dengan panggilan nama nanti ada yang muntah pulak 😂

dari awal bercinta smpi la kahwin bie&syg...nak pnggil suami abg x kena sbb dye muda😅😅..nnt dh dpt ank kena tukar pnggl abah utk suami😂

Abang sampai kahwin..tapi depan orang panggil nama hahahah..mak semua dok tegur kenapa panggil nama..bila berdua jaa panggil abang tapun whtsp..

hubby . dari zaman bercinta sampai skrg . 😁 saya nak panggil abang dia xbagi dia cakap rasa macam tua sebab dia muda setahun dari saya 😅

dari mula bercinta smpai dh kawin anak dh nk masuk 7 orng...sentiasa syg dn abg..x pernah pngil nma atau pn mama n abh..sentiasa syg n abg ja

Dari mula2 kenal sampai sekarang panggil nama masing2 je..time nak manja2 baru panggil sayang..tu pun time nak something or attention 😅

biy . hubby . kadang kita sebut hubby , dia ingat kita panggil dia b*** 🤣🤣🤣 adeh durhaka nyaaa isteri kalau panggil mcmtu 🤣