📣 JOM Menang Set Lego Duplo Deluxe Brick!

[1 pengguna = 1 komen] Masa untuk menang Set LEGO Duplo! Hanya KIRA & TEKA jumpa LEGO dengan tepat! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-set-lego/1339

📣 JOM Menang Set Lego Duplo Deluxe Brick!
1137 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Assalamualaikum hai mommies🙋‍♀ jemput follow telegram group kami😍😍baju baby/kids readystock di 🇲🇾🇲🇾new stock hnm, adidas dan byk lg design bakal tiba x lama lg. selfpickup di shah alam. Tqsm moms💖💖 https://t.me/readystockbabykidsclothing

TapFluencer

jawapan saya 85 keping lego duplo deluxe brick. 🥰 semoga ada rezeki anak saya untuk memiliki lego. memang idaman nya. tengok aje di tv. tapi mama tak mampu lagi belikan. terima kasih kerana menganjurkan pertandingan seperti ini. moga dimurahkan rezeki 😘😀

Jawapan : 85 pieces Duplo Deluxe Brick Semoga ada rezeki utk kedua orang anak saya. Anak saya sangat suka kan Lego. Harga yg berbaloi setanding dengan kualiti. Cuma sekarang tak dapat nak beli kekangan ekonomi 😅

VIP Member

hi min.. moga ada rezeki anak anak saya yang kehilangan abah due to covid. huhu.. idaman anak anak ni.. jawapan saya 85 pieces #theAsianParentsMalaysia #LEGODUPLODELUXEBRICK

JAWAPAN: 85 PIECES LEGO DUPLO DELUXE BRICK Jenama LEGO DUPLO memang menjadi pilihan anak saya kerana kualitinya yang tahan lasak dan tidak mudah pecah.Memang berbaloi!

Hai TAP Jumlah LEGO®DUPLO Bricks : 85 pcs logo berwarna warni ❤️ Semoga ada rezeki anak2 untuk memiliki LEGO 🤗❤️ #TheAseanParentMalaysia #LEGO®DUPLOBricks

Baca lagi
VIP Member

hai TAP jumlah Lego®Duplo Deluxe Brick ialah 85pcs 😊 Moga ada terselit rezeki utk anak sy 🤲🏻 Aamiin 🤲🏻🤲🏻 #Lego®Duplo #TheAsianParentMalaysia

Baca lagi

Hi, Selamat sejahtera.. jumlah Lego duplo deluxe brick adalah sebanyak 85keping. Semoga ada rezeki untuk anak saya,amin 🤲🏻 thank you Lego and TheAsianParent

Jawapan: 85 pieces Lego Duplo Deluxe Brick Semoga ada rezeki anak saya.Aminn😇 Jenama LEGO memang tahan lasak..LEGO saya masih elok walaupun sudah berusia 28 tahun

Baca lagi
5mo ago

yes betul tu puan..lego ni tahan kan .n tak reput juga mainan nya..abg sy wlaupn dh umo 45.. lego dia ms kecik2 dlu msih ok tp zmn dlu punya lego patung orang yg kecik tu pn lain sikit xsepetak dan bersegi mcm zmn sekarang nya lego..

VIP Member

Hi, jawapan saya : 85 jumlah LEGO DUPLO Bricks yang berada didalam gambar. Semoga ada rezeki. Anak-anak sememangnya peminat LEGO ❤ Thank You LEGO and TAP.

Baca lagi