CHRITSMAS GIVEAWAY: Teka Padanan & Menang Produk LEGO

Hari Ke-8 untuk menang hadiah dari LEGO® ! Senang sahaja, anda perlu cari padanan yang betul dan kongsikan di ruangan komen. Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/selesaikan-puzzle-menang-mainan-dari-lego/1775

CHRITSMAS GIVEAWAY: Teka Padanan & Menang Produk LEGO
136 Balas

Jawapan : A🧩 SEMOGA ADA REZEKI UNTUK ANAK SAYA SEBAB DIA SUKA DENGAN SEMUA KERETA, TRUCK MAINAN WALAUPUN DIA PEREMPUAN. #JustImageTheExcitement

Answer: A My son would be over the moon to win this. Thanks for the giveaway 🎁TAP Merry Christmas 🎅🎄⛄❄️ & Happy New Year to all

Answer : A Both my son and daughter love vehicle toys, surely they will appreciate to have this Electric Porsche 99X😍😍😍😍

JAWAPAN : A #JustImagineTheExcitement done follow IG TheAsianParent moga ada rezeki untuk Muhammad Fareez Hazim..🥰😍

JAWAPAN : A #JustImagineTheExcitement ☑️Done follow IG TheAsianParent Semoga ada rezeki buat anak sy 🤲🏻🥰

Jawapan:A Mudahan ada rezeki ank sy kali ni.. Tak pernah lg bertuah sebelum ni.. Harap bertuah la kali ni. Aamiin

bismillah jawapan : A semoga terselit rezeki anak saya muhammad Firas Nufail 3 year #THEASIANPARENT #LEGO

Bismillah, Jawapan : A Semoga ada rezeki buat penghuni rahim pertama saya ❤🥳🎄 #TheAsianParent

Jawapan untuk padanan yang betul : A ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

jawapan: A #JustImagineTheExcitement Done follow ig Theasianparent_my. IG: raja_ilihanis