📣 JOM Menang Set Lego Duplo Deluxe Brick!

[1 pengguna = 1 komen] Masa untuk menang Set LEGO Duplo! Hanya KIRA & TEKA jumpa LEGO dengan tepat! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-set-lego/1339

📣 JOM Menang Set Lego Duplo Deluxe Brick!
1137 Balas

jawapan saya 85 keping lego duplo deluxe brick. 🥰 semoga ada rezeki anak saya untuk memiliki lego. memang idaman nya. tengok aje di tv. tapi mama tak mampu lagi belikan. terima kasih kerana menganjurkan pertandingan seperti ini. moga dimurahkan rezeki 😘😀