📣 JOM Menang Set Lego Duplo Deluxe Brick!

[1 pengguna = 1 komen] Masa untuk menang Set LEGO Duplo! Hanya KIRA & TEKA jumpa LEGO dengan tepat! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-set-lego/1339

📣 JOM Menang Set Lego Duplo Deluxe Brick!
1137 Balas

Jawapan: 85 pieces Lego Duplo Deluxe Brick Semoga ada rezeki anak saya.Aminn😇 Jenama LEGO memang tahan lasak..LEGO saya masih elok walaupun sudah berusia 28 tahun

2y ago

yes betul tu puan..lego ni tahan kan .n tak reput juga mainan nya..abg sy wlaupn dh umo 45.. lego dia ms kecik2 dlu msih ok tp zmn dlu punya lego patung orang yg kecik tu pn lain sikit xsepetak dan bersegi mcm zmn sekarang nya lego..