CHRITSMAS GIVEAWAY: Teka Padanan & Menang Produk LEGO

Hari Ke-6 untuk menang hadiah dari LEGO® ! Senang sahaja, anda perlu cari padanan yang betul dan kongsikan di ruangan komen. Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/selesaikan-puzzle-menang-mainan-dari-lego/1773

CHRITSMAS GIVEAWAY: Teka Padanan & Menang Produk LEGO
147 Balas

jawapan C hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

. . hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Jawapan : C All steps Done! Semoga ada rezeki Firas Ashraf menang hadiah Lego ni. Boleh maknya menumpang main jugak. Mainan anak ni pun boleh buat healing stress mak mak jugak kekadang. #imaginetheexcitement

JAWAPAN : C 🧩 DONE SERTAI DAN FOLLOW IG theasianparen_my ✅ #JustImageTheExcitement Semoga ada rezeki anak saya kerana dia memang minat dengan semua kereta mainan walaupun dia perempuan. 🚗💨💨 vromm vromm

jawapan: C done follow theasianparent_my semoga ada rezeki anak sulung sy menang lego car. aamiin yra boleh dia buat tambah koleksi kereta mainan sedia ada. hehe

Jawapan : C Moga2 ada rezeki untuk anak lelaki saya yang akan menyambut ulang tahun kelahiran ke 2 pada esok hari 30/12/2022 aamiin 🌼🤍🌼🤍🌼🤍

Answer: C Done all steps ✅ May the luck be with my son! Seeing this awesome piece from LEGO also brings out the inner child of me 🙈 #FingersCrossed

Answer:C Harap kali ni ada rezeki anak saya..yang lepas join contest legoyoungrebuilder kalah..hope yang ni dapat ubati rasa frust die hehe😬

JAWAPAN : C HAPPY CHRISTMAS 🌟 SEMOGA ADA REZEKI SAYA UNTUK MEMENANGI PERADUAN INI .. DONE FOLLOW @theasiaanparent ✅

Answer: C 🧩 My son would be hyped to get this LEGO set 🚗. Merry Christmas & Happy Holidays to all 🎄❄️🎅⛄