📣 JOM Menang Set Lego Duplo Deluxe Brick!

[1 pengguna = 1 komen] Masa untuk menang Set LEGO Duplo! Hanya KIRA & TEKA jumpa LEGO dengan tepat! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-set-lego/1339

📣 JOM Menang Set Lego Duplo Deluxe Brick!
1137 Balas

62 pieces. Moga rezeki berpihak pada baby Maria. Sambil main sambil belajar InshaAllah amin2. ♥️♥️♥️ Fav toys mummy since childhood 😘😘😘

JUMLAH KEPINGAN BLOKS LEGO DUPLO DELUXE BRICK = 85 PCS Semoga ada rezeki anak2 saya. Terima kasih😊 #TheAsianParentMalaysia #LEGO®️DUPLO

Jawapan : 85 pieces LEGO DUPLO Bricks di dalam gambar. Semoga ade rezeki untuk anak saya yang bakal lahir nanti ❤️ anak pertama 😍

Jumlah keseluruhan bloks : 85 keping bloks Lego Menarik Pertandingan ini, semoga rezeki Saya ada untuk memenangi pertandingan ini.

Hi, jawapan saya : ada 65 pieces jumlah LEGO DUPLO Bricks dalam gambar 😍😍 IG acc : @qeela.iqa ❤️❤️❤️❤️

Jawapan : 85 lego duplo Idaman anak-anak lelaki saya adam, ayman, aidan.. Moga ada rezeki anak-anak dapat lego duplo ni😍

85 pcs! lama dah cari lego kat anak. tp nak cari lego yg tak menyakitkan kaki bila pijak. semoga ada rezeki anak ibu! ❤️

85 pieces LEGO® DUPLO® Deluxe Brick Box Hopefully I won 🙌.This will be a Christmas gift for my daughter Trisha 🥰

85pcs ✌️LEGO DUPLO DELUXE BRICK ank sy mmg suka bermain LEGO 🥰 thanks LEGO 😊 #legoduplo #TheAsianParentMalaysia

Answer:85 pieces Lego Duplo Deluxe Brick Hope i have luck to get this set for my kids🤩4 months and 20months old 😍