Kantung + yolksac

Hi mamy, Harini 18/3/23 ikut lmp saya 7w. Kalau ikut subur opk positive saya 5w4d. Td scan perut nmpak kantung and yolksac (x brapa jelas). Sbab pundi kencing kosong tak penuh. Ikut scan size kantung 5w5d tally la juga kalau ikut subur opk. Sono kata x nmpak sngat sbab pundi kencing x penuh tp dia kata ade kantung ade yolksac juga. So suruh repeat lagi 2w. Sbab prnah keguguran sblum ni so sdikit risau la. UPDATED: Dah buka buku pink dah harini 3/4/23. Doctor kat KK scan dah nmpak baby and heartbeat dah . Size baby 8w mmg tally dngan opk waktu subur Alhamdulillah🤲🏻

Kantung + yolksac
14 Balas

nampak cantik kantung Tu, jangan risau. be positif jak sis.. fikir Yang baik. doa Yang baik2

1y ago

Tu la try be positive juga ni.. smoga nnt repeat scan dah dpt dngar hearbeat pula