KANTUNG KOSONG

Hi mommy's,siapa ade pngalaman doctor ckp kantung kosong?tpi bila scan tvs doctor nmpak ade bulat kecik dlm kantung tpi tak normal utk usia kehamilan saya yg spatotnya dah 11 week(ikut last period)..bulan lepas sye mmg ade scan utk 1st time,dr ckp kndungan sye bru 5 week so lari dri last period sye tapi klo ikut kn lps sebulan msti kndungan sye dh around 9 week and dh boleh nmpak janin..doctor ckp nmpak mcm 7 week and tk nmpak janin just nmpak bnda bulat je..normal tak mommy's?sbb saya takde bleeding or sakit ape² stakat ni.

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

pernah jadi then saya bleeding dan keguguran. Doc cakap kandungan tak menjadi. Sepatutnya time tu dah 8 minggu ( 2 bulan) tapi scan baru 5 minggu. Scan pun ikut Endovaginal ( bawah). kantung ada tp baby tak nampak. then esoknya keguguran.

4mo ago

Doa banyak banyak ya sis. semoga dipermudahkan urusan. Time saya sebelum ini memang dah terlampau lambat. jumpa doc pun waktu dah 2 minggu bleeding.

.