Awaiting nxt scan

Siapa sini sejenis risau je memanjang? Sama la kita. 23/6 haritu scan nmpak kantung dngan yolksac. Nak repeat scan lagi 15/7 pula lama lagi. Hari2 risau harap baby berkembang dngan elok dlam rahim ni. Seminggu skali check upt balik nak tengo line 😭 Takut kandungan x jadi/ takut blighted ovum sbab bnyak dngar smua tu.. Smoga baby sihat2 dlam rahim ni aminnn. 🥹 Tak sabar nak dngar heartbeat baby. #firstbaby #firstmom

Awaiting nxt scan
3 Balas

Dulu sy mcm awk, terlalu risaukan kndungan. Tp after few events, sy nekad utk go with the flow...jd lebih +ve & relaks. Thank God it works.

insyallah ad rezeki sis jge dri elok2 jga pemakanan ..

berapa minggu tu masa scan nampak kantung saja..

2y ago

Saya period irregular sngat2.. masa 7w scan baru nmpak kantung ..