Usia kandungan

Hai momies.. hari ni sy ade check up baby. Kalau ikut apps ni usia baby saya 9w 1d. Td masa buka buku nurse dapat 8w 5d.. tapi bila scan, alhamdulillah kantung dah ada baby. Tp usia baby 7w 5d... dan x nmpak lagi heart beat due to baby kecik lagi doc kata. Will repeat scan another 3weeks.. sebetulnya yg mana ye momies? Perlu ke saya risau dgn difference age baby saya tu?? #ingintahu

1 Balas

kene risau juga.. period sis ok ke?

2mo ago

accurate every month.. sy pernah misc since 2 years back.. ni thn ke-3 sy pregnant lagi. alahan sy kali ni mmg teruk. bila malam, perut lapar amat tp ape2 makanan mmg xtertelan. ke sb tu ye baby sy x sama dgn umur?