Sharing pasal scan baby

Awal2 dulu risau sebab scan time 5wk5d (ikut kiraan hari pertama last period), kantung or baby blom nmpak. Doc suruh repeat after 2,3 weeks. risau pregnant luar rahim or gugur. Hari ni repeat scan selepas 3 minggu, 8wk5d. Alhamdulillah bersyukur sangat nampak kantung & baby. Ikut kiraan doc & saiz kantung, kiraan pregnant skrg 6wk6d. Beza 2 minggu dari kiraan awal. So mummies yg scan awal tapi x nampak kantung tu jgn risau sgt ok😁. #firstbaby

1 Balas

awk berapa rm awk scan dekat swasta tu bila dah masuk 8w5d?

1y ago

search sonobee area tempat awak. nanti akan keluar details. http://appointment.sono-ultrasound.com/index