Hb Low

macam2 dh try tpi hb still low?

34 Balas

sya mkn iberet 30minit sblom breakfast n sarapan ai oren.. jgn minum susu lepas ambil iberet.. jarakn masa skurang2 brapa jam selepas mkn iberet + jgn minum, minum caffeine n bergas.. hb sya skrg dh ok..masa 2nd trimester jer xtentu..

5y ago

cuba sis amalkan makan pisang selepas makan..and minum ai oren setiap hari.. tp ubat iberet jgn lupa.. air soya jgn ambil.. kalo ada peningkatan teruskan.. lma2 naik walaupun pelahan.. gudluck sis 😊 sya dulo bacaan paling rendah masuk 9..pastu naik 10.1 lma2 naik ke 11.2..