Hb Low

macam2 dh try tpi hb still low?

34 Balas

Try makan daging lembu atau daging kambing. It works for me walaupun termiss makan obimin kk kasi.

sy mula2 check up 3 bulan hb 8.0.. Then 9.0, 10.2 skrg 11.2...Alhamdulillah... 💖

Be careful on taking products. U can try delima and foods high on iron such as bayam and meats

sama lh gn sye..sampai suami mara²...sdgkn kita mkn ubt die ckp kita x mkn...dah hb nk low mcm mne

5y ago

cube try jus mama mamariam sis...alhmdulillah..sy sjk awl preggy till now da msk 24week..hb still maintain..x prnh lgi hb low stkat ni...da 5 botol sy minum...

Saya amal kaseh dinda tu alhamdulillah.. Mula drop smpai 8.9 now stabil 10.5 menten jer

minum susu kambing rizqi mamadil.. alhmdulillah HB cntik.. sedap pun sedap.. cubalah!

Makan betik sehari dlm 2 potong hidangan.. Betik lg byk kandungannye drpd jambu batu

Sis blh try minum jus mamariam..dan air horlick..insyaallah..ok

betabah la sis... Hb sy pun low jugaa... risauu dngn baby yg ad d perut ni😭

sama laa makan iberet pun tak naik banyak pun hb.