Hb low dekat2 nak due

Awal2 mengandung hb ok je , masuk trimester 3 terus low . Low sgt hb sy 9.1 je . Rasa pening nak berjalan lama2 pun tk boleh . Macam2 dh cuba tpi masih sama .#pleasehelp #bantusharing

5 Balas

Mcm sy dr awal pregnant hb tk pernah naik, tp sy perasan sejak amal buah delima original setiap pagi & malam hb sy naik sikit2 dr 9.8 naik 10.8 semalam check up naik 11.9 sebelum ni sy try mcm2 juga susu, jus tk jalan drop juga bila start amal buah delima asli alhamdulillah kena dgn badan

minum susu , inform nurse nanti nurse Akan bg ubat tambah darah ikut dose yg sesuai

1y ago

dah brape kali tukar ubat , masih same

sy pula terbalik. bila dah dekat2 nak bersalin hb naik pula.

boleh cuba vitalea shaklee. in Shaa Allah

hb sy 8.2😌

1y ago

sama2☺️.sbb kurma sumber zat besi.sama mcm kita makan pil zat besi.kalau minum dgn susu,sia2 je sbb susu dah potong khasiatnya tu