Nk tanya klu hb low nk kna mkn apa yerr sya dh 35 minggu tpi hb low

Hb low 35 minggu

7 Balas

Sis,amalkn minum pati delima gulsan..setiap pg,sekali..mlm sekali..pati delima gulsan dlm rm20 kebawah harganya ..lpas tu skli2 bli jambu batu..buat sneck sebelum jamah nasi..pastu jgn skip mkn ubat tmbah darah ya..kne mkn juga..35w dh nk dekat bersalin juga tuu .. Sy skrg 36w alhamdulillah amalkn smua diatas hb auto naik..xrsau bersalin nnti tumpah darah ke ape.. chaiyokk sis..💪 semoga dipermudahkn urusan..

macam saya hb start turun (11.1) tu saya makan buah delima, kerang, daging and jambu batu. then back to normal balik (12.2) sampai sekarang 39 minggu 5 hari maintain cantik je hb.

kalau saya minum susu fernleaf family punya satu kali sehari . tpi susu tu blh naikkan berat bdn jgk . pastu dktr sarankan minum ubat zinofer tu dgn air sunquick.

Pati delima pun okay.Sy hb low juga before checkup sebelum tido sy mkn pati delima.Alhamdulillah bacaan naik.

setiap kali nak check up saya akan makan jambu batu.alhamdulillah saya mmg tak ada hb low walaupun sekali.

sy amalkan jus mamarian.... alhmdulillah .. sblm ni drop ..10.7.. skrg dh normal.. 11.8 ke atas

try ulam raja dan susu higoat