Anak angkat

maaf... tp sy ada kwn yg nk beri anak angkat... baby dia due MAY 2020 klu x silap... dia minta tanggung 1) check up dlm RM300(sekali bayaran) 2) yuran bersalin di hospital kerajaan (x kisah negeri mne dia snggp travel jika disediakn kemudahan bilik sewa sebulan utk dia duduk di situ sblm due date) 3) confinement centre dlm rm2000( x silap sy la utk 7 hari dia inform hr tu) 4) sedikit sagu hati dia minta agar dia dpt meneruskn kehidupan dia(RM2k atau ikut kemampuan) ** dia ingin deal berdepan jika blh ** jika ada yg sudi blh pm sy nnt sy bg number dia

30 Balas

Tips...hantar jelaa bby kt rumah kebajikan klo mcm tu ..mahal beno😅

Area mn? Klu di sabah ramai ja yg mampu bagi. Penting jangan menipu..

nak bg bagi jela ni banyak songeh pula

Amboiiii nak confinement centre bagai!

5y ago

Kemain demand dia😆

pm sy kita bincang.0193358676

Rsenye macam ibu yg minta..

Jual anak ke ni

haha

Hmm..

Wow