anak angkat

salam... sy ingin memberi baby sy dlm kandungan sbgi anak angkat... due bulan 5... ingin family angkat yg dpt memberi sagu hati bg sy meneruskan kehidupan?...harap dpt membantu.. ???

7 Balas

Klo btl sis nk bg baby...sy skrg pun tgh cari ank angkat...utk menjadi teman sy...sis blh wasap o call sy 0163820519

5y ago

maaf sis... dh ada fa

Wslm.. Sy pun tgh mcari anak angkat, buat penyeri dlm rumah tangga sy.. Jika sis sudi sy menerima dengan ikhlas

4y ago

alahai

Betul tu sis klau betul nak bg boleh pm 0193358676

4y ago

Kak area mana ye?

waalaikummussalam..kawasan mana ye sis

Salam sis,dh jmpe family angkat ke

5y ago

wsslm...maaf sis...dh ada fa...

pm sy sis.0193358676

pm 0193358676