Gerak baby

Haii semua... Nk tnya skit... Apa perlu sy buat klo skrg ni baby sy kurang gerak siang hr... Tp klo mlm gerak dia mmg kuat... Asal nk tdo tu lh dia bg kick... Tp siang hr ni kurang lh... Bru je 2 3 hr ni dia kurang gerak.. Klo sblm ni aktif je... Cntik je dia pnya gerak sy kira... Lately ni lain mcm... Risau plk... Lg pn sy dh msuk 34 minggu 4 hr... Tu yg risau... Blh bg cdgn x mummy?

1 Balas

Cukup 10kali pergerakan sblum pkul 9 mlm, itu ok. Baby makin besar, dalam tu makin sempit. So mmg kurg pergerakan.

3y ago

sy pun risau sbb Makin lama kurang gerak especially siang...