🏡 Kediaman Anda Selepas Berkahwin

👰🏻🤵🏻Lepas kahwin anda duduk mana bersama pasangan? Ada yang duduk rumah sendiri terus? Atau ada yang duduk dengan mertua? Jom kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain!

 🏡 Kediaman Anda Selepas Berkahwin
117 Balas

Mula2 kahwin dulu 3 bulan dduk dgn parents sendiri..lepas tu terus pindah rumah sendiri tapi sewa je la mampu buat masa ni..🥰

B Doakan saya dapat D tunggu siap moganya kadang ada masa tertekan dengan perangai macam² orang datang ke rumah hee

duduk bersama suami. tp rumah ni rumah nama mak. mak punya. kira mak kasi duduk secara percuma la cmtu 😂

Duduk dgn mertuaa. Alhamdulillah mertua bebetul layan mcm anak sendirii. Terlebih jagaaa. Bersyukur sangat

sekarg kami d perantauwan akan datang dduk rumah sendiri.insya allah.almaklum lah suami nak pencen...

Lepas kahwin dulu duduk dengan mertua sekarang alhamdulillah lepas bersalin duduk rumah sendiri 😌

A. so far alhamdulillah okey je duduk dgn mertua. dapat pulak mertua yg memahami. syukur sangat.

lum ada rezeki nk duduk rmh sdri mc dgn keluarga sdri..😒moga ada rzki nti.amen

A..dan B,sesekali balik rumah mak sebulan dua..doakan semoga cepat ada ruma sndiri🤲

menyewa sendiri...walaupun rmh mak abah n adik beradik dlm 7km je...rmh mertua 30km