🏡 Kediaman Anda Selepas Berkahwin

👰🏻🤵🏻Lepas kahwin anda duduk mana bersama pasangan? Ada yang duduk rumah sendiri terus? Atau ada yang duduk dengan mertua? Jom kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain!

 🏡 Kediaman Anda Selepas Berkahwin
117 Balas

masih duduk dgn mertua..doakan sy semoga dimurahkan rezeki utk duduk rumah sendiri

A, pernah merasa. B, merasa jugak. Sekarang alhamdulillah D, rumah sewa sendiri.

3tahun duduk gn mertua...skrg dh duk rumah sndri(sewa)nk msuk 2tahun dh...

D duduk rumah sendiri tp ipar duai slalu dtg umah bt mcm umah sendiri dah

B.. doakan ad rzeki lebih utk duduk rumah sendiri nanti aamiin😇

D- walaupun umah sewa, at least ada privacy untuk kita and husband

duk gilir²,lps bersalin ank 1st bru duk umh sndri..alhamdulillah

B-setahun duduk keluarga sendiri, Sambil2 mencari rumah sewa

Duduk dengan pasangan. Tak dapat beli lg takpa, sewa je dulu

mula2 kawin ddk rmh mntua...lps kwin ddk rmh sndri