Lepas kahwin duduk mana ya?

Hi selamat pagi hujung minggu semua🥰 Jom kongsikan di bawah dengan pengguna lain😉 Lepas kahwin duduk mana ya?🏡 Min dulu beberapa bulan A, lepastu baru pindah D alhamdulillah💖

Lepas kahwin duduk mana ya?
143 Balas

klu sy..sy prefer D. Pernah lalui A. D lbh baik kerana bila fmly sendiri rindu memandangkan ddk berjauhan, diorg rasa selesa tanpa tekanan. Klu A/B/C...mslh sikit bila fmly sendiri or fmly belah suami dtg melepaskn rindu pada anak cucu dlm beberapa hari. Tapi pilihan masing2 la yaa.

lpas kawen dduk dgn fmly sndr 2 mgu..lpas tu pindah dduk dgn fmly mertua dlm stengah Tahun cmtu..laps tu pindah LG dduk dgn ipa..dlm stahun baru dduk sndri...alhamdulillah fmly fhm org baru kawen baru Nk blajar hidup..😅😅

duk rumah mak yg lama tp dalam stu halaman dgn rmh mak yg bru.. hahaa... tp hari2 pn balik rmh mak mertua jgk sbb dekat jgk x sampai 10 minit sampai..kg sbelah je

d.. sbb sblm khwin husband memang dok rumah bujang dgn mmber2 dye.. mmbr2 dye semua dah khwin keluar rumah tu.. kite orng pon khwin..

Lepas kahwin terus dduk rumah sndiri tida tnggal sma mertua, sbb suami btugas jauh dri mertua so tnggal sndiri lgi best🥰

B. lps kawin trs pregnant.. D. lps bersalin..cari rumah sewa..tup2 dapat beli rumah.. rezeki anak..alhamdulillah..

Lps kahwin dduk dgn kluarga sndiri, sbb sy dgn asben duk jauh. Lps raya haji baru dduk rumah sendiri

sy bberapa bulan A lepas tu B dalam 2-3tahun mcm tu, lepas tu Alhamdulillah skrng D 😊😊

Mula² B, lepas beberapa tahun A. Kemudian pindah B balik, lastly smpai skrg baru D.

B tapi husbnd stay C weekend jela jumpa..moga tk lama lg D min ui Aamiin