Siapa setuju angkat tangan?

Kepada ibu-ibu, anda setuju tak? Dan bakal ibu, anda pula rasa macam mana tengok ni? Hahaha Jom kongsikan bersama min!

Siapa setuju angkat tangan?
16 Balas

sekarang ni sy cukup risau kalau siang anak sedap je tido.. malam confirm meragam jadi burung hantu, pukul 3 4pagi bangun terus tak tido 🥴kalau tak dilayan nangis juga.. tapi tetap la bersyukur, anak bukan jenis sawan tangis..

nasib la sye mmg jenis burung hantu, x tido malam...tapi penangan anak tak tido malam lagi dahsyat weyh😂 esok pg mcm zombi dah...🤣🤣🤣

Selama ni tk ckup tidur jaga anak buah, lagi 2 bulan anak sendiri pulak haih 🤣 #firstmom

uishh anak kalau tido pagi paling penat, sebab apa? malam meragam sngt² Smpai xmau tido.

dalam mimpi je la yg pastinya.. sampai kesudah bila dgr suara dy automatik tros terjaga.

orang kata dlm berpantang la dpt tido n rehat yang cukup. Memang dalam mimpi la....

1y ago

betul. sy masa dlm pantang mcm org gila. pantang sdri je tp serabut bila org dtg melawat x kira masa. ada yg dtg pkul 8am balik 12 tengahari. bila nk tdo eh dtg plak org lain. bila buat x dgr mls nk bukak pintu diketuknya setiap pintu dan tingkap yg ada suruh bukak nk tgk baby. Allah benci gile rasa. tu belum kira baby ada sawan tangis. lps maghrib nangis sampai ke pagi.

alhamdulillah. saya dan suami bergilir-gilir jaga baby waktu malam.

selalu start pkl 1pg dh ajak membawang . baru 40 hari 😅

aura dia kata anda pasti tu menggerunkan buat para ibu😂

🤣🤣🤣🤣🤣 dlu dlu la ..masa dia newborn...