Minum air gula

Lega betul dah settle minum air gula. Rasa air gula tu takde la manis mana. Macam pernah rasa pun ye ? tapi yelah nak puasa dari 10 mlm tu, jenuh nak tahan perut pedih sebab dah biasa makan sebelum tido dgn sarapan. Semoga result air gula okay laa. Taknak minum dah puasa2 ni ?

17 Balas

saya 2x da minum air gula alhamdulillah tak sangkut gdm, minum pun laju2 nurse pun trkejut, saya ckp la sbb lapa kot tu laju je minum hahahaha 🤭

4y ago

Hahaha sy ingat nak minum laju2 tapi kang termuntah, malu pulak 😅😅