Minum air gula

Lega betul dah settle minum air gula. Rasa air gula tu takde la manis mana. Macam pernah rasa pun ye ? tapi yelah nak puasa dari 10 mlm tu, jenuh nak tahan perut pedih sebab dah biasa makan sebelum tido dgn sarapan. Semoga result air gula okay laa. Taknak minum dah puasa2 ni ?

17 Balas

Sy kena repeat next week. Sedih kena ponteng puasa sehari 😭😭

4y ago

saya minum sikit bagi hilang rasa manis gula tu jee. saya tanya nurse dia kata ok je if minum air masak

Alhamdulillah sis dah selesai. Turn saya minggu depan minum i gula

4y ago

Insya allah

Turn saya 29/4 ni. Mudahan result okay ler nanti 👉🏼👈🏼

4y ago

Sama2 🤗🤗

Brapa week bru minum sis..? Maaf brtnya sy bby first 😁

4y ago

Rasa dia manis pekat gitu je. Macam air oren pun ade. Tapi kordial dia je. Ingat2 lupa macam pernah minum rasa air gula tu. Tapi still boleh telan la kalau sy. Kena minum suam2 baru okay. Orang lain tak tahu laa 😅

Saya pon kena repeat. Muntah hijau terus tadi. 😭

4y ago

In shaa Allah awk bolehh 💪🤗

sy 11/5 ni hahaha seram pulak

4y ago

Takpe awk boleh 💪🤗

Saya 5/5 nie baru minum

4y ago

In shaa Allah boleh 💪