Air Gula

Harini minum air gula... Dah la tksuam, xdk perasa lgsg. Allah manis dia macam makan skampet gula gula... Kalau air tu suam sikit mesti best minum, jenuh motivasi diri tadi haha jangan muntah, jangan muntah... Dah la sy ad mslh kencing kotor, lps minum air gula balik kencing pedih teruihhh, sblm ni kencing tkrasa apa biasa ja. Aduh trseksanya..

1 Balas

Sya aritu lpas mnum air gula jdi pening trus 🙁

5y ago

Pekat sungguh depa bancuh, sy kena gelas tinggi td.. aduhhh..