hb rendah

Last time saya demam 2 minggu, then tak ambil any supplements..hb sy turun jadi 10..then pergi check up, nurse bagi zincofer..tiap kali ambil mesti muntah, sebab rasa hanyir sangat2..sy kembali ambil obimin dan iron tablet 2x sehari..any recommend tak, untuk ambil apa2 untuk naikkan hb? Sebab last pregnancy pun memang bergantung supplement nurse bagi je

17 Balas

Mkn buah jambu batu yg merah tu. Banyak yg suggest mkn buah tu.