Feeling down

Hi mommies. Harini check up kk. Then kena ambil darah sebab hb low. Lepastu nurse panggil nak inject kancing gigi. Tiba2 kena jumpa doc sebab hb low. Doc suruh ambil darah lagi sebab nak buat iron study. Habis lebam lengan. Besok appointment kena minum air gula. Husband jauh, saya rasa down sangat. Need your support mommies.🥺

1 Balas

Kuatkan semangat sis...saya pjj dengan Suami...selama preggy 8 Bulan ni 2 Kali Suami teman ke klinik @ hospital...lain2 saya sendiri je.. InsyaAllah semua baik2..😊