39w 5d

Keluar darah dah 4hari..pergi hospital, jalan xbukak lagi. Nurse dh bebel, katanya kene pergi cek klinik dulu kecuali pecah ketuban. Saya ni panik anak sulung, lagipun nurse dekat kk pesan suh pergi hspital terus kalau turun tanda. So doc bagi balik rumah. Semalam sakit perut sampai xleh nk tido. Husband pun dh panik, subuh hari ajk pergi hospital terus. Kene bebel lagi sbb dtg hospital, pdhal dia dh pesan aritu jgn dtg kecuali pecah ketuban. Cek bukaan, baru 1cm. Aduiyaii.. So boleh balik.. Kata nurse, tu just contraction palsu je. Tapi contraction palsu pun blh tahan sakit dia. Dekat 10minit sekali perut mengeras + sakit. Siap ckp kita lembik sbb xleh nk thn sakit pdhal bukaan bru 1cm. Dh tu nk buat mcm mana, mmg sakit. Hahaha.. doakan sy ibu2 sekalian. Semoga urusan bersalin kita dipermudahkan... Xsabar nk tgk baby ?

63 Balas

semoga Allah permudahkan urusan awak & anak yang bakal lahir 🤗

Peliklh... Klau terberanak kat rumah g cr nurse yg ckp cmtu.

Semoga dipermudahkan bersalin sihat ibu dan baby

Semoga dipermudahkan segala urusan..Aamiin

Semoga dipermudahkan segala urusan awk..

Ish annoyingnye dpt nurse mcm tu..

moga dipermudahkan bersalin nt puan

semoga dipermudahkan segala urusan

semoga urusan ibu dipermudahkan...

Hspital Mana ni. Geram Plak kite