saya 37w 1d

harini saya demam, perut mengeras sampai sakit pinggang pinggang pastu sakit kepala sangat ii dok kiri xkena kanan xkena saya baru lepas balik hospital ja tpi doktor suruh balik sbb bukaan baru 1cm saya mengadu dekat husband sampai nangis ii dia ajak p hospital tapi saya pecah ketuban ataupun keluar darah cuma sakit mengeras sangt ii sampai xleh tahan

1 Balas

kalau 1cm mmg kena balik dulu, sayang. kena tgk tanda2 lain mcm pecah ketuban/blood show. yg tu terus kena pi hospital. sbb kalau ddk hospital pun tak tentu lg jalan akan buka cepat. kena bykkan selawat & minta Allah mudahkan ye. bykkan selawat Nabi Yunus.

1y ago

Alhamdulillah selamat berpantang😊🫶🏻