Darah lendir

Hi mommies, sy nk tnya hritu 2hb sy ad kluar lendir wrna pink tp tkde sakit ap2 lah then dah g hospital. Dr chck bukaan bru 1cm so disuruh balik dlu. Pastu nurse pesan klau balik nti kluar drh tu normal sbb kesan dr seluk utk chck bukaan tu. Nurse just pesan klau ad cntraction kerap atau pecah ktuban dtg hspital. Persoalan skrg after chck bukaan tu slalu kluar lendir darah tp tk bnyk lah. So nak pergi hospital lg ke tak? Dah strt sakit skit2 tp tk kerap sgt. Ke just tnggu sakit btul bru prgi hspital? #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

jika kerap perut mengeras stiap 5 minit better puan pergi hsptl asap tuk dptkn rawatan.mg dpmudahkan segalanya .aamiin