tanda tanya

Kdg sye trpk, knape suami sye xcm suami org lain.. dia xnk lgsung tolong wt krje umah.. bilik air klau sye xsental smpai kesudah lah brdaki.. sampah klau sye xbuang, mmg xde spe usik.. klau nk soh dia buang kne ckp, klau xckp dia xwt.. pggan n kuali periuk smue, klau bnyk kt sinki pun dia xkan tolong sye basuh.. belum criter psal ank2, berak ank pun xnk tolong cuci.. sye tgh tggu hari, sakit pggang mmg makin kuat n xtahan cgkung lama2.. klau sye mtk dia tolong pun, dia wt xdgr je.. bia je bontot ank tuh ngn taik.. klau tgh main fon dia terus je main fon.. sye cm brckp ngn tembok beso cina.. nnti bila sye bising2 ngn ank dia wt muka nyampah.. pastu hempas2 brg sne cnih.. sye penat.. sye wt smue, mtk tolong pun wt bodo je.. nnti bila sye sakit, dia wt bodo je.. klau dia sakit pandai lak, soh letak minyak lah, urut lah, klau sye, npk sye sakit pggang bkn dia dulik.. sye adoii adoii pun dia biar je.. knape sye dpt suami yg cmtuh.. ???

62 Balas

Jujur sy kta sy kalau suami tak tolong buat krja rumah sy akn membebel je n akn ckp dkt mak dia nnt mak dia plk sambung bebel dia.. Isteri tngh mengandung di bia je buat krja sdri mmng tk ptut.. Buat ank tahu tlong isteri tk thu.. Tapi Sekrng alhamdulillah suami sya rjin sikit dh, mlm dia akn buat ap yg ptut mcm sapu rumh n sbgainya.. Sy sruh bkn nk jdi kn dia org gji atau nk rendah kn dia tpi sy sruh sbb nnt sy pntang spe yg nk kms rumh klau bkn dia spe yg nk msk klau bkn dia..sbgai blsan sy lhir kn ank dia.. Dia pun kena berkorban mcm mne sy berkorban.. Bukan rendah kn suami tapi kerja isteri adalah melayan suami kalau semua benda isteri buat bila msa ye isteri nk melayan suami.

4y ago

Betul sis.. tq ☺️☺️👍