Hi semua,nak tnya,pagi ni buat test mcm kabur,tp mcm nmpk 2 line kat situ,pregnant ke tak?

Kalau guna test yang lain tak nampak langsung,clear blue nmpak mcm kabur

Hi semua,nak tnya,pagi ni buat test mcm kabur,tp mcm nmpk 2 line kat situ,pregnant ke tak?
4 Balas

Saya dulu guna test ni..check 4hari sebelum period,memang naik kabur macam ni & positive selepas period tak datang💕 now dah tunggu hari nak bersalin..Alhamdulillah.

In shaa Allah ada tuu, nanti try check lagi lepas 2 3 hari ye

3y ago

terima kasih bnyk bg info☺

sis mcm mana skrg? confirm ke pregnant?😊

7mo ago

terima kasih,alhamdulillah pregnant semula lepas 6 bulab, baby dah 10 bulan skrg,

coba sis pakaii digital punya clear blue